Workshop inzicht in de contracten van jouw bedrijf

Voor wie:

De medewerkers in je onderneming die geen juridische achtergrond hebben maar moeten werken met jouw eigen standaard algemene voorwaarden en contracten. De ervaring leert dat medewerkers meestal de eigen contracten van het bedrijf waarvoor zij werken niet kennen. Hoe kunnen zij dan een volwaardige discussie voeren met een klant, leverancier of andere tegenpartij? Deze workshop is zeker de moeite wanneer je nieuwe algemene voorwaarden of andere juridische standaarddocumenten introduceert in je onderneming.

Inhoud:

Op basis van jouw eigen algemene voorwaarden en contracten overloop ik met jouw medewerkers het belang en de structuur van de documenten. Zij leren:

  • Wat een contract is, wat de plaats is van een bestelbon, offerte, algemene voorwaarden
  • Hoe het contract tot stand komt
  • De structuur van jouw contracten
  • Het belang van de algemene voorwaarden
  • Hoe zij jouw modelcontracten moeten invullen 
  • Hoe de bepalingen door hen worden uitgevoerd (bv. toepassing van garantiebepalingen door de afdeling administratie, toepassing van opleveringsbepalingen door de afdeling projectmanagement enz...)
Werkwijze:

Vooraf pleeg ik met jou overleg over welke contracten de workshop dient te gaan. Op basis van jouw documenten die jij vooraf bezorgt, ontwikkel ik de workshop op maat. De ontwikkelde workshop wordt vooraf nog besproken en bijgestuurd waar nodig, vooraleer deze live of online plaatsvindt.

Interesse in de workshop 'inzicht in de contracten van jouw bedrijf'?
star
star

{{ quote_text }}

{{ name }}

Lees meer

Strong Foundations

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x