Over Inge

Analyseren. Onderhandelen. Verbinden. 

Meet & greet Inge! 

Let’s get personal! 

Was ik geen jurist geworden, dan was het misschien architect geweest, of interieurstylist. Al van kleinsaf heb ik een zwak voor bouw en vastgoed. Dat heeft misschien zijn wortels in mijn kindertijd, toen ik als 10-jarige gefascineerd raakte door de bouw van mijn ouderlijke woonst.

Het werd dan toch jurist, omdat ik het wel kan uitleggen...en het zit ook in mijn familie - DNA. Na mijn studies belandde ik meteen in de wereld van bouw en vastgoed. Mijn eerste job was in een immokantoor van een projectontwikkelaar, waar ik meteen in de verkoop en de contracten werd gegooid. Ik stond op de grote bouwbeurzen, leidde kopers rond in casco loften, discussieerde over ingewikkelde technische installaties en onderhandelde allerhande contracten. Het liet me nooit meer los. 

Ook in mijn privéleven belandde ik in de armen van een bouwondernemer. Ik stond jarenlang letterlijk tot aan mijn knieën in de bouwmaterialen en bouwadministratie. Meer dan eens schonk ik 's morgens de koffie in van het personeel dat die dag naar de werven zou vertrekken. De liefde voor de man bleef niet duren, die voor bouw en vastgoed wel ;-)

Vandaag ben ik een ondernemer die geniet van verbinding met de mensen rond mij heen. Ik ervaar op regelmatige basis de magie die tussen mensen ontstaat wanneer de verbinding weer kan hersteld worden, zelfs in zeer moeilijke juridische discussies, ja zelfs bij zoiets zakelijks als een bouw-, vastgoed-, of ondernemingsconflict. De handdruk die mensen elkaar geven na een soms jarenlang geëscaleerd conflict dat gedomineerd werd door technisch - juridisch jargon, geeft een immense voldoening. Niet alleen aan mij, maar ook aan hen.

Het is mijn missie om deze magie meer bekend te maken bij het grote publiek, en bemiddeling op de kaart te zetten als een wettelijk erkende alternatieve methode van geschillenoplossing. 

In mijn vrije tijd doe ik vrijwilligerswerk bij YouthStart, geniet ik van een goed boek, diepgaande esthetiek en tijd met mijn zoontje.

Meer weten over mijn CV?

Ik studeerde in 2006 af als juriste (KULeuven). Doorheen mijn carrière behaalde ik diverse diploma's om mij verder te specialiseren, waaronder een Postgraduaat Vastgoedkunde (KULeuven). Na meer dan 15 jaar in het bedrijfsleven besliste ik om via mijn zelfstandige praktijk voortaan te focussen op mijn expertise als onderhandelaar en bemiddelaar in vastgoed- , bouw- en ondernemingszaken. Ik ben als bemiddelaar opgeleid bij Mediv en ben daar ook praktijkbegeleider, en ik ben erkend door de Belgische Federale Bemiddelingscommissie. 

Mijn volledig CV kan je vinden via mijn LinkedIn-profiel.

De juiste piste voorstellen aan mijn klant - samenwerking met advocaten

Ik heb een absolute voorkeur om geschillen op te lossen via bemiddeling. Soms is een gesprek met de tegenpartij, om diverse redenen echter gewoon niet mogelijk. In dat geval kan ik mijn klant ook begeleiden via een nauwe samenwerking met een advocatenkantoor.

Expert gezocht die analyseert én connecteert?


star
star

{{ quote_text }}

{{ name }}

Lees meer

Strong Foundations

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x