ONDERHANDELINGSADVIES - PROFESSIONALS

Je staat voor een complexe onderhandeling over een bouw - of vastgoedproject en je hebt zelf niet de juridische kennis of onderhandelingsexpertise in huis. Je zoekt iemand die je bijstaat.

Je tegenpartij bestookt je met allerlei documenten, administratieve bestekken, bijlagen en andere contractuele documenten. Je ziet door de bomen het bos niet meer.  Je hebt nood aan een objectieve, oplossingsgerichte blik van buitenaf.

Je gaat zakendoen met een tegenpartij waarvan je weet dat deze een geslepen onderhandelaar is, en je wil je niet in de luren laten leggen. Je hebt een teamgenoot nodig die met jou meekijkt en waakt over het proces.

Ontdek one-to-one onderhandelingsadvies voor ondernemingen. Ik zoom samen met jou uit, zet je standpunten kracht bij, bepaal samen met jou je onderhandelingspositie en bied concrete handvaten om gerichter met de onderhandeling om te gaan.

Zie je het niet zitten of heb je niet de tijd om zelf te onderhandelen? Je kan dit volledig aan mij toevertrouwen.

Onderhandeling vanuit een business point of view

Een complexe of moeilijke onderhandeling neemt heel wat agendaruimte in beslag. Tijd (én geld) dat je als bedrijf liever anders spendeert!

Ik onderhandelde miljoenencontracten met klanten uit diverse sectoren over hun bouw-, vastgoed- en ondernemingsprojecten. Van het analyseren van overgemaakte documenten, tot het (her)definiëren van een strategische onderhandelingspositie, ik streef altijd naar een uitmuntende verstandhouding en begrip voor elkaars standpunten. 

De lepe onderhandelingstrucjes, daar hou ik mij liever ver van weg, maar ik herken ze wel als ik ze bij de tegenpartij zie en weet hoe ik ze kan tackelen.

 Praktisch, professioneel, eerlijk én doelgericht. 

Wat mag je van mij verwachten:

  • Gratis telefonisch kennismakingsgesprek van max. 30 minuten
  • Een - op - een strategische sessie bij aanvang van de onderhandeling (en zo nodig tussendoor bij langlopende onderhandelingen), waarbij diverse opties en onderhandelingsposities worden bestudeerd
  • Nazicht van de relevante documenten
  • Risicoanalyse
  • Juridisch advies en toegang tot netwerk van experten zoals advocaten, notarissen, architecten indien nodig voor advies
  • Aanpassen van documenten op basis van de onderhandeling
  • Indien gewenst: aanwezigheid bij onderhandeling of overname ervan 

Ik behandel alle dossiers volstrekt vertrouwelijk.

star
star

{{ quote_text }}

{{ name }}

Lees meer

Strong Foundations

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x