ONDERHANDELINGSADVIES - PARTICULIEREN

Je hebt je oog laten vallen op een droomwoning en de vastgoedmakelaar vraagt je een 20- bladzijden tellend contract te ondertekenen.

Je gaat bouwen en nog voordat je de kleur van de bakstenen of de afwerking van de keuken hebt gekozen moet je al tal van documenten ondertekenen. Wanneer je je door deze documenten worstelt zie je vervaarlijke clausules opduiken over mogelijke prijsverhogingen, opleveringsdata, werkdagen en boetes. 

Hoe kan je er nu gerust over zijn dat het contract wat je afsluit voldoende garanties biedt op een zorgeloos bouw - of vastgoedproject?.

Ontdek one-to-one onderhandelingsadvies voor particulieren. Ik zoom samen met jou uit, zet je standpunten kracht bij en bied concrete handvaten om gerichter met de onderhandeling om te gaan, of neem de onderhandeling van jou over. 

Laat je bijstaan door een juridisch - en onderhandelingsexpert!

Onderhandelingsadvies met concreet plan van aanpak

Voel je je onzeker in een onderhandeling? Wil je leren assertiever te zijn in je standpunten? Nood aan individuele bijstand tijdens een onderhandelingstraject?  

Onderhandeling gaat hand in hand met stress en onzekerheid. Wil je voor jezelf helder krijgen wat jouw onderhandelingspositie is? Persoonlijk advies helpt om jouw positie te (her)definiëren. Wat speelt er echt voor jou, wat moet er tijdens de onderhandeling zeker aan bod komen? Ik luister, activeer en coach je naar een assertieve onderhandelingspositie. Praktisch, persoonlijk én doelgericht. 

Heb je liever dat ik de onderhandeling van jou overneem? Dat kan ook! Natuurlijk spreken we goed af wat de grenzen van de onderhandeling zijn.

Wat mag je van mij verwachten:

  • Gratis telefonisch kennismakingsgesprek van max. 30 minuten
  • Een - op - een strategische sessie bij aanvang van de onderhandeling (en zo nodig tussendoor bij langlopende onderhandelingen), waarbij diverse opties en onderhandelingsposities worden bestudeerd
  • Nazicht van de relevante documenten
  • Risicoanalyse
  • Juridisch advies en toegang tot netwerk van experten zoals advocaten, notarissen, architecten indien nodig voor advies
  • Aanpassen van documenten op basis van de onderhandeling
  • Indien gewenst: aanwezigheid bij onderhandeling of overname ervan 

Ik behandel alle dossiers volstrekt vertrouwelijk.

star
star

{{ quote_text }}

{{ name }}

Lees meer

Strong Foundations

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x