Contact

Een conflict oplossen op een doelgerichte, duurzame manier? Een moeilijk gesprek faciliteren met behulp van een ervaren professional? Je laten bijstaan bij een onderhandeling?

Ik luister graag naar jouw situatie tijdens een gratis telefonisch kennismakingsgesprek.

016/84 86 24

Neem ik niet meteen op, spreek gerust een bericht in en dan bel ik je zo snel mogelijk terug.

Bel mij gerust op via het nummer 016/84 86 24, stuur een mailtje naar inge@strongfoundations.be, of vul het onderstaande contactformulier in. 

Breed partnernetwerk 

Ik bouwde een sterk netwerk op van professionele partners, die een rol spelen bij het oplossen van juridische vragen of technische problemen bij vastgoed - , bouw- en ondernemingsconflicten.

Je eigen advocaat, raadsheer/vrouw, technisch expert... is uiteraard ook welkom om aanwezig te zijn en bijstand te verlenen tijdens een bemiddeling of onderhandeling, documenten op te maken of handelingen te verrichten die werden overeengekomen.

Groepspraktijk

Ik werk vanuit hartje Tremelo samen met twee andere bemiddelaars, die gespecialiseerd zijn in familiale en financiĆ«le bemiddeling. 


Kantoor

De gesprekken vinden plaats in de Grote Bollostraat 40 te Tremelo, in de vergaderruimtes van groepspraktijk Jikan, maar kunnen evengoed plaatsvinden bij jou op kantoor, op een andere afgesproken locatie of online. Jikan is een groepspraktijk waarbij volledig rond Body & Mind wordt gewerkt, een waarbinnen Kaico ook opereert. Ik heb mijn kantoor bewust ondergebracht in deze praktijk: weg van een formele - juridische setting, maar in een setting waarbij je ook met een goed gevoel kan buitenwandelen na een sessie.


Advocaten

Wanneer bemiddeling niet mogelijk is kan ik je zelf ook begeleiden via een nauwe samenwerking met een advocatenkantoor van waaruit ik je dossier dan ook verder behartig.

  • {{ message }}
  • {{ bookable_message }}
  • {{ event_message }}
star
star

{{ quote_text }}

{{ name }}

Lees meer

Strong Foundations

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x