Aanbod voor particulieren

Herken je jezelf in een van de volgende situaties?

•    Je gaat bouwen en voelt je onzeker wanneer je allerlei documenten, technische bestekken en contracten voor je neus krijgt. Je wil je niet in de luren laten leggen wanneer je praat met je architect, aannemer of bouwfirma.

•    Je staat voor een moeilijk gesprek met je buur, aannemer, (ver)huurder, mede-eigenaars … en je weet niet hoe je het debat constructief kunt openen. Je bent bang dat het gesprek helemaal zal escaleren.

•   Je bent verstrikt in een bouwgeschil, huurgeschil, burenruzie, ... en bent op zoek naar een snelle en sluitende juridische oplossing voor dit conflict. Een kostelijke procedure voor de rechtbank? Liever niet! 

Ontdek mijn expertises: 

navigate_next

Onderhandelingsadvies

Je voelt je onzeker in een onderhandeling? Ik begeleid je bij het helder krijgen van je eigen onderhandelingspositie of neem de onderhandeling van jou over. Laat je bijstaan door een juridisch - en onderhandelingsexpert!

navigate_next

Bemiddeling

Bij moeilijke discussies faciliteer ik het gesprek tussen de partijen om te voorkomen dat de discussie uitmondt in een conflict. Is het conflict toch geëscaleerd? Dan begeleid ik partijen naar een sluitende juridische oplossing.

star
star

{{ quote_text }}

{{ name }}

Lees meer

Strong Foundations

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x